Koncert med Trio col Basso

Søndag, 17. september kl. 14.30 i Vedsted kirke

Strygertrioen fra Haderslev består af Freja Guldberg Larsen, violin, Silke Kirstine Kidholm, violin, og Ida Guldberg Larsen, cello.

Trioen blev dannet i 2014 af tre ambitiøse unge musikere, som foruden at turnere rundt i landet for at give koncerter også modtager undervisning af anerkendte kunstnere.

I anledning af Niels W. Gades 200 års fødselsdag i 2017 turnerer Trio col Basso fortiden med fortællinger og musik af den danske komponist.

Til koncerten vil der blive spillet et blandet repertoire med toner af forskellige komponister.

Glæd dig til denne oplevelse. Fri entré.

Arrangementer

Vi har et godt samarbejde med vores nabosogne Hammelev sogn v/Bjarne Christensen og Sommersted & Oksenvad sogn v/Peter Kiel Nielsen.

Derfor henviser vi gerne til deres hjemmesider, så du også kan benytte dig af de mange gode tilbud i deres sogne.

Vi henviser også gerne til Vedsted Landsbyforenings hjemmeside.

Offentligt menighedsmøde

(Orienteringsmøde)

Onsdag, 6. september kl. 19.00 i Fælleshuset

Menighedsrådet er værter ved kaffen.

Alle er velkomne.

Musikgudstjeneste

Søndag, 1. oktober kl. 10.30 i Vedsted kirke

Der afholdes en musikgudstjeneste i Sommersted kirke for de tre sogne Vedsted, Sommersted og Hammelev. Korene fra alle tre sogne og de tre sognepræster medvirker ved denne festlige gudstjeneste. Prædikenen vil være ved Niels Jørgen Holm Larsen, sognepræst for Sommersted sogn.

Høstgudstjeneste

Søndag, 24. september kl. 10.00 i Vedsted kirke

Mens høstmaskinerne – mellem regnbygerne – kæmper med at få årets høst i hus, er forberedelserne til året høstgudstjeneste gået i gang.

Kirken vil som de foregående år være pyntet med mange forskellige kornsorter, frugt og bær m.v. og selvfølgelig også med masser af blomster, så det vil være tydeligt for enhver, at med denne gudstjeneste fejrer vi, at årets høst er ved at være i hus. Vi håber selvfølgelig på en god høst, for den sikrer, at vi trygt kan gå vinteren i møde.

De grønne spejdere medvirker.Kirkens kor medvirker og er som altid et festligt indslag i gudstjenesten.

Ved kirkekaffen holdes der aktion over høstoffret. Beløbet går ubeskåret til året kollekt, der gives til Danmissions ”Fremtidsbørn”.

Vedsted kirke   •   Søvænget 1, Vedsted   •   6500 Vojens                                            webdesign: Vedsted Kirke ©